Rózsatéri IFI Zenekara

Kik vagyunk?
Néhány állandó és néhány időszakosan szolgálatot vállaló emberből álló közösség vagyunk, akik hangszeres játékunkkal és/vagy énekhangunkkal dicsérjük Istent, és igyekszünk a gyülekezetet Isten énekes dicséretében vezetni egy-egy vasárnap délelőtti és néhány egyéb istentiszteleti alkalmon.
Általában zongora/orgona, harmonika, hegedű, cselló, fuvola és gitár szerepelnek az énekhangot kísérő hangszerek között. Fontosnak tartjuk, hogy felkészülésünk és szolgálatunk Isten jelenlétében, az Ő akaratából és áldásával történjen.

Kiket várunk?
kb. 15-35 év közötti fiatalokat

Célunk
Célunk, hogy a klasszikus zene bizonyos jegyeit magán viselő és ezzel együtt fiatalos, friss, üde, nem túl XVI. századi (hangzásában olykor “elnyűttnek” is nevezett), és nem is a manapság populáris, alapvetően angolszász gyökerű, light-rock jellegű stílust utánzó zenével dicsérjük Istent, és hívjunk, bátorítsunk mindenkit, hogy ezt tegye.

Feladatunk
Az istentisztelet (vagy egyéb közösségi, Isten mélyebb megismerésére törekvő esemény) felépítésében található, közös éneklések vezetése.

Összejövetelek ideje
még nem rendszeres; szükség és megbeszélés alapján

Összejövetelek helye
a templomtérben

Kapcsolat
Rácz Gábor
ragabor17@gmail.com

Copyright ©2011 Kispest-Rózsatér Református Egyházközség | A családbarát közösség.