MÁTRAHÁZA – Gyülekezeti-családi-ifjúsági közösségi hétvége – 2014 április 04-06

MÁTRAHÁZA 

2014 április 04-06
Gyülekezeti-családi-ifjúsági közösségi hétvége

 

Tudnivalók

  • A konferencia díja, teljes ellátással, 2-5 ágyas szobákban való elhelyezéssel: 11.500.- Ft, ebből a gyülekezet 3.500.- Ft térítést vállal, azaz a tényleges költség: 8.000.– Ft/fő. A fiatalok (un. tetőtéri, sokágyas szobákban lesz az elhelyezésük) díja: 5.500.- Ft/fő. 3 év alatt térítésmentes, 3-14 év között 50 %-os a térítésí díj, azaz 4.000.-Ft/fő fizetendő. 

Az együttlét április 04-én, péntek este (18.00) vacsorával kezdődik, vasárnap ebéddel (12.30) fejeződik be. Az utazásról mindenki maga gondoskodik, személyautóval utazókhoz be lehet kéredzkedni. Részletes programot a jelentkezők kézhez kapnak. Kérjük a pontos feliratkozást, gondoljuk át a jelentkezést, legyünk fegyelmezettek, ha feliratkoztunk, ne húzzuk ki a nevünket, fizessük be az ELŐLEGET (2.000.- Ft/fő).névtelen

A HÉTVÉGÉT minden korosztálynak szívesen ajánlom, kisgyermekes családoknak is, a csendes környezet, a jó levegő, a gazdag kirándulási lehetőség, a kis és nagy közösségben, áhítatokban és játékokkal eltöltött idő, testben és lélekben felüdít mindannyiunkat. Az üdülő 80 személy befogadására alkalmas, örömünk lenne, ha teljesen megtöltenénk. A részvételi szándékot a jelentkezések sorrendjében tudjuk elfogadni.

  • A hétvége alaptémája: „KAPCSOLATAMBULANCIA” . Vendégünk lesz Fodorné Margit lelkész-családterápeuta.

További tudnivalók felől érdeklődni lehet a  30 9600431-es mobil számon, ill. a paplak@gmail.com címen.

Szeretettel hívunk, várunk mindenkit.

                                                                                  Ablonczy Kálmán, lelkész

Nincs még bejegyzés

Komment hozzáadása

Copyright ©2011 Kispest-Rózsatér Református Egyházközség | A családbarát közösség.