BIFI szolgálat

Ajánló:

Válságban a világ! Válságban Az ember! Válságban a család és a házasság!

Mindannyian tapasztaljuk EZT. A házasság intézménye Már korántsem vonzó a Fiatalok SZÁMÁRA. AZT látják, és Saját bőrükön tapasztalják, Hogy a válások arányának mértéke Már megkérdőjelezi a házasságkötés értelmét. EZEK elkeserítő Tények, melyek Mellett Nem ülhetünk karba Tett Kézzel.

Bemutatkozás:

Miklósy Zsolt és Judit – Bibliai házassággondozók / Szolgálat

1985-ben kötöttünk házasságot. Azóta Mar 3 fiúnk nagykorúvá cseperedett. Budapesten a kispesti-Rózsatéri Református Gyülekezethez tartozunk évtizedek óta. Jelenleg van Ott vagyok presbiter. 2004 óta Pécelen lakunk. Sohasem éreztük, Hogy házasságunkkal komolyabb Probléma Lenne, de Mégis életünk Új fordulatot Vett azáltal, Hogy párommal elvégeztünk Egy egyéves házassággondozói képzést. EZT A Dr. Pálhegyi Ferenc alapította Bibliai Házassággondozó Szolgálat (BHSz) tartotta. Olyan erővel tört Rang Isten szeretetének kinyilatkoztatása a házastársi szövetségre vonatkozóan, Hogy Közösen elhatároztuk – kérjük Isten segítségét abban, Hogy EZT ÁT tudjuk adni másoknak is, fiataloknak és TÖBB Éves házasoknak egyaránt.

A közelmúltban létrehoztuk a  Bibliai Ifjúsági Szolgálatot  (Bifi), melynek jelenleg 16 Tagja van. A szellemisége, Alapja megegyezik, a BHSz Által Képviselt keresztény szellemiséggel. Az általunk kidolgozott programokat egyeztetjük a BHSz munkatársakkal is. A szervezettől Nagyon Sok segítséget kaptunk a diasorokhoz elkészítéséhez, és a jövőben is Szoros együttműködésre számíthatunk. Különösen nagy örömmel Tolt el bennünket, Hogy lelkészünk, Ablonczy Kálmán mindenben készséggel mellettünk Áll.

Névtelen

Programjaink:

Programunk a Fiatalok RÉSZÉRE 5 alkalomból Áll. A házasoknak 1 alkalom került kidolgozásra.

A rendszeresen tartott ifi alkalmakon célszerű kiválasztani AZT AZ 5 alkalmat, amikor a sorozatot végig Lehel Vinni. Természetesen AZ alkalmak AZ IFI megszokott rendjéhez igazodva kerülnek lebonyolításra, a Vezetők egyeztetésével. Az Első alkalmon egy személyes bizonyságtételünket mondjuk el, Hogyan vezetett Isten egymáshoz, fórumtémák Milyen nehézségekkel, kérdésekkel Kellett megküzdenünk.

A programsorozat (Bianko) plakátja:

A diasoros előadások időtartama kb. 30-40 perc, Majd Rövid szünet UTÁN a fiatalokkal kiscsoportokban (fiúk-lányok) beszélgetünk.

 

Házasoknak Egy hosszabb, kb. 50 perces előadással készültünk diasoros.

Névtelen-

Ennek nyitóképe:

Hálásak Vagyunk az Úrnak, azokért a gyülekezetekért, Ahol végezhettük Eddig szolgálatunkat, és bemutathatjuk Ahol a jövőben programjainkat.

Tervezünk hosszúhétvégés ifi és házas alkalmakat is.

Ahova a nagy távolság miatt lényegesen and larger AZ Utazási költség, Ott javasolt AZ 5 alkalmas IFI-programunkat Eleve hosszúhétvégés változatban tartani. Természetesen Minden változat egyeztetéssel megoldható.

Budapesten és vonzáskörzetében levo településekre AZ Utazási költségeinket is igyekszünk magunk megoldani. Az előadások megtartásáért a Bifi Szolgálat semmilyen költségtérítést ellenszavazat ker. Ezeket a befolyt támogatásokból, illetve önerőből fedezi.

 

Eddig, Hogy AZ szóló gyülekezetében IS szolgálhatunk!

Testvéri Szeretettel!

 

Miklósy Zsolt és Judit

Bibliai házassággondozók

+36 30 494-5808

 

Copyright ©2011 Kispest-Rózsatér Református Egyházközség | A családbarát közösség.